Echt Eten: ingrediënten en technieken

Met een goede basis van kooktechnieken en kennis van ingrediënten kan je met lokale producten heel goed smaakvolle gerechten maken.

 

Buonissimo organiseert workshops, cursussen en korte educatieve programma’s voor volwassenen en kinderen over gezond en lekker eten.

 

Cursussen
Bestaan uit een serie kooklessen voor iedereen die de basis wil leren of om zijn/haar praktische kennis te vergroten. Ingrediënten & Technieken niveau 1, 2 en 3.

We starten in februari 2023 met een basiscursus Italiaanse keuken, op zaterdag 25 februari, 4 en 25 maart, 15 april van 11:00 tot 15:00 uur.

 

Workshops
Vinden plaats op een zaterdag of zondag, duren meestal drie tot vijf uur en gaan over een specifiek onderwerp.

 
Online lessen en bedrijfsevenementen: Buonissimo organiseert bedrijfsevenementen online en in persoon op basis van de programma's van Buonissimo lessen of aangepast volgens de klant specifieke eisen.  

 

Buonissimo biedt zich ook graag aan om speciale evenementen te faciliteren waar chef-koks of deskundigen op het gebied van voedsel en voeding een seminar geven.

 

Het proeven en beoordelen van de kwaliteit van het eten geproduceerd tijdens de workshops / cursussen is onderdeel van het leerproces.

 

DE THEMA'S VAN ONZE WORKSHOPS

 

Inschrijfformulier voor workshops en kooklessen.